0 Shares
2022. február 14-én került megrendezésre Kecskeméten a III. korcsoportos fiú kosárlabda diákolimpia városi döntője. Nagyon izgatottak voltunk, hiszen két éve nem volt már verseny a  pandémia miatt. A megmérettetésen 4 csapat vett részt:  a Zrínyi Általános Iskola, a Bányai Júlia Gimnázium, az Arany János Általános Iskola és intézményünk csapata.
A sorsolás úgy hozta, hogy az Arany János Általános Iskolával kerültünk össze a mérkőzésen. A fiúk nagyon kiegyensúlyozott, magabiztos játékot játszottak, és fölényes győzelemmel ért véget a találkozó.
Győztesként a Zrínyi Ilona Általános Iskolával játszottuk a városi döntőt. Látható volt a két csapat közötti fizikai különbség, hiszen magasabbak, erősebbek voltak az ellenfél játékosai. Utolsó pillanatig küzdve a győzelem nem a miénk lett, ám  így is továbbjutottunk a márciusi megyei döntőre.
A csapat tagjai:
Bencsik Dávid 5. b, Szakonyi Marcell 6. c, Botra Péter 6. b, Vér Dorián 6. c, Bozorádi Emánuel 7. a, Terecskei Tamás 5. c, Doró Zsombor 5. b, Gyurján Gergő 6.b , Kovács Áron 4. b, Popelyák Zsombor 6. b, Dobai Gergely 5.a, Horváth Miksa 6. c.
A csapat edzője: Radics Anna
Gratulálunk kosarasainknak!
0 Shares